A ShowLézer

és a Lézer Show

Az első lézert az amerikai Theodore Harold Maiman fejlesztette ki 1960-ban. Azóta a indukált emisszió által létrehozott egybefüggő fénysugár mindannapjaink részévé vált. Megtalálható a CD lejátszókban, alkalmas kommunikációra, fémeket vágunk, távolságot mérünk vele, az orvosok szike helyett, a tudósok pedig gravitációs hullámok mérésére használják. Ezek mind fontos és hasznos dolgok, de akkor is a legszórakoztatóbb felhasználási mód a lézershow.

A lézer, mint showelem a szórakoztató iparban az 1970-es évek közepén jelent meg a színpadokon, olyan nagy nevek, mint a The Who, a Pink Floyd, a Led Zeppelin vagy a Genesis. 

Azóta eltelt 40 év, a technológiai fejlődés a lézereket is elérte. Mostmár a színskála bármely színét képesek megjeleníteni, számítógéppel vezérelhetőek, biztonságosabbak mint bármikor elötte. Viszont egy dolog nam változott: még mindig képes mosolyt csalni bármely ember arcára, mikor az éj sötétjébe belevág a színes fénysugár.


A lézershow, mint produkció egy igen látványos eleme lehet az estének. Kivitelezhető szabad és zárt térben egyaránt. A technika fejlődésével egyre szélesebb körben választják a lézershow-t tűzijáték helyett. Ködgépek segítségével 3 dimenziós hatást érünk el, amely lenyűgöző látványt eredményez.

Műsorainkat diszkó klubboknak, rendezvényekre, reklámipar, esküvő, tv műsorok, termék bemutatók, céges bulik és egyéb emlékezetes eseményekre ajánljuk. Lézer segítségével elképzelhetetlen méreteket tudunk kivetíteni, akár reklámlogót, illetve szöveget műsorelemként vagy reklámozási céllal. Esküvői animációs lézershow kifejezetten a nagy naphoz kapcsolódóan mutathatja be azokat az eseményeket, grafikákat, szimbólumokat, amely fontosak számotokra akár a kedvenc zenétekre szerkesztve.